Konferenca e Forumit Europian për Drejtësinë Restauruese 2018

Fondacioni "Zgjidhja e Konflikteve dhe Pajtimi i Mosmarrëveshjeve" (FZKPM) ka kënaqësinë t'ju njoftojë se Konferenca e 10-të ndërkombëtare e Forumit Europian për Drejtësinë Restauruese (EFRJ) do të organizohet në Tiranë në datat 14-16 Qershor 2018.

FZKPM do të mirëpresë kolegë nga mbarë Europa e më gjerë!